Bosbouw

Slepen van bomen & Uitrijden van boomstammen

Heeft uw stukken bossen die worden gerooid en heeft uw boomstammen die moeten worden uitgereden? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij hebben sinds 1991 ervaring met het uitrijden van boomstammen. Wij transporteren deze vanaf de plek waar ze gerooid worden tot de verzamelplaats waar de boomstammen worden getransporteerd. Verder kunnen wij ook grote hoeveelheden takken en ander groen vervoeren naar de verzamelplaats voor transport.

Ook kunnen wij uw helpen met het slepen van bomen naar verzamelplaatsen. Vervolgens worden deze bomen in kleine stukken gezaagd. Wij doen dit met grote zorg voor bos en natuur. Om deze werkzaamheden uit te voeren hebben wij verschillende machines waarmee wij bomen kunnen hijsen en transporteren. Wij werken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft uw een boom die in de weg staat of een stuk bos wat moet worden onderhouden? Dan kunnen wij uw hier mee helpen. Met onze gecertificeerde partners werken wij intensief samen en kunnen wij u helpen met het snoeien of kappen van uw bomen.  Wij verzorgen een totaal plaatje van het kappen van bomen tot het uitrijden en transporteren van de bomen.

Het kappen van een boom kan heel uitdagend zijn en kan flinke risico’s met zich meebrengen. Met onze ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij de klus veilig, goed en snel kunnen uitvoeren.

Prunes verwijderen

Wij kunnen uw helpen met het bestrijden van Prunes Seroting. Het is een klus die heel nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Wij doen dit machinaal met een kleine graafmachine. Wij verwijderen de prunes in zijn geheel zodat hij zich niet meer kan voortplanten. Machinaal verwijderen is effectief als er veel prunes bij elkaar staan en deze allemaal moeten worden verwijderd. Zijn het enkele kleine struiken zullen wij dit handmatig doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft uw bomen die weggeslepen moeten worden? Of boomstammen die moeten worden uitgereden? Met onze jaren lange ervaring helpen wij uw graag bij uw project. Vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen